L’Aula Hospitalària de l’Arnau s’omple de disfresses i de colors

IMGP7212Aprofitant la festivitat de Carnestoltes, l’Aula Hospitalària presenta el seu nou projecte “La meta és el camí que cal seguir”. Com és habitual en l’activitat educativa de l’Aula, durant el segon trimestre de cada any es treballa un tema que constitueix l’eix transversal que cohesiona les activitats que s’hi faran fins al final del curs. Aquest any, el projecte pretén que aquestes activitats facin referència a l’amistat i al respecte a les persones. Paral·lelament , s’ha treballat en la realització del conte “La meta és el camí que cal seguir”, que actua com a fil conductor del tema escollit.

La presentació d’aquest projecte s’emmarca dins les activitats programades durant la setmana de Carnestoltes per difondre, aprofitant aquesta festivitat, la  finalitat del projecte.

Durant la primera quinzena de febrer s’han estat treballant paral·lelament, amb diferents activitats, el valor de l’amistat i la realització de les disfresses que vestiran tots els nens i nenes ingressats.

  • Dijous, dia 12 de febrer de 2015, a les 11 h, tindrà lloc la presentació del projecte “La meta és el camí que cal seguir”. Seguidament, es donarà pas a un espectacle a càrrec de l’ONG Mags del Món, a la rua de Carnestoltes (que arribarà fins a la Unitat de Nounats) i, finalment, a un dinar a l’Aula Hospitalària.
  • Dimecres, 15 d’abril de 2015, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida la presentació del conte “La meta és el camí que cal seguir”.
Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.