Més de 200 odontòlegs i metges estomatòlegs participen en l’oferta formativa de l’ICS

hipocratesUn total de 237 odontòlegs i metges estomatòlegs d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut (ICS) han participat en la primera sessió del curs de formació continuada Actualització clínica en odontologia i estomatologia d’atenció primària de 2015. Eugenia García de Rivera,  adjunta del Servei de Dermatologia de l’Hospital Sagrat Cor de Barcelona i professora associada de medicina oral a la Facultat d’Odontologia de la Universitat de Barcelona (UB), ha parlat sobre les lesions de mucosa produïdes per malalties de transmissió sexual. La sessió ha despertat un gran interès entre els professionals, que han valorat molt positivament el contingut  i l’examen en línia que es realitza posteriorment.

Els professionals que participen en la totalitat de la formació, que consta de quatre sessions més, obtenen 3,3 crèdits adjudicats pel Consell Català de la Formació Continuada.  Les properes activitats versaran sobre l’odontologia preventiva i mínimament invasiva (13 de març), la farmacologia aplicada (15 de maig), les neuràlgies i les àlgies facials (2 d’octubre) i els pacients que requereixen una assistència especial (13 de novembre).

Aquest curs, promogut per la Direcció Assistencial de l’ICS està dirigit específicament a professionals d’odontologia d’atenció primària de l’organització i també el poden cursar odontòlegs de la xarxa d’atenció primària d’altres proveïdors sanitaris.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.