La Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de Tarragona estrena blog

unitat_docent_tarragona

Presentar els equips d’atenció primària i els hospitals docents del territori, informar sobre normatives i activitats formatives per als estudiants que es preparen per ser metges de família i guiar-los sobre els exàmens MIR i la futura troncalitat són tan sols algunes de les nombroses informacions que conté el nou blog de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de Tarragona. Aquesta nova eina digital exemplifica el creixement de la presència de l’Institut Català de la Salut (ICS), tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l’Ebre, en les xarxes socials.

En el compte unitatdocenttarragona.wordpress.com, els professionals de la Unitat Docent Tarragona pretenen establir una comunicació bidireccional amb els residents i els seus tutors i les seves tutores, donant-los informació útil i esperant rebre inputs per part d’ells.

El blog es posa en marxa avui informant sobre els exàmens MIR, el nou sistema de troncalitat i la recent jornada de tutors i tutores de la Unitat Docent Tarragona celebrada a Salou. Des del blog, es pot accedir a d’altres serveis útils com els llocs web de l’Institut Català de la Salut, la Camfic, la Semfyc i el Ministeri de Sanitat, i també a nombrosos enllaços d’interès per a la recerca i per a la formació del resident.

L’objectiu de l’ICS al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre és seguir ampliant la seva presència en les xarxes socials amb l’objectiu d’apropar-se cada vegada més a la ciutadania i als professionals. Ara ja disposa de sis blogs d’equips o unitats de primària (El Temple de Tortosa, Valls, Llibertat de Reus, El Morell, Salou i Unitat Docent Tarragona) i tres comptes a Twitter: l’Atenció Primària territorial i els hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.