Vicenç Martínez Ibáñez s’incorpora com a gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron

Martínez Ibáñez i José Navas

Martínez Ibáñez (esquerra) i José Navas, durant l’acte de presa de possessió.

Aquesta tarda s’ha fet efectiu el relleu en la gerència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron amb la incorporació del Dr. Vicenç Martínez Ibáñez com a nou gerent. Martínez Ibáñez ha desenvolupat gran part de la seva carrera com a metge i gestor a Vall d’Hebron, on ha estat cap de secció i cap de servei de Cirurgia Pediàtrica, coordinador de l’Àrea Maternoinfantil i director de processos quirúrgics, entre d’altres càrrecs. A més, va ser el primer cirurgià del primer trasplantament hepàtic infantil de l’Estat fet a l’HUVH el juny de 1985. 

Abans de la seva incorporació a l’Hospital, Vicenç Martínez Ibáñez, ocupava la gerència territorial de l’ICS a Girona i de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), on ha liderat amb èxit el projecte d’integració de les dues institucions. El Dr. Martínez Ibáñez substitueix en el càrrec el Dr. José Jerónimo Navas, que ha rebut l’encàrrec de la Direcció Gerència de l’ICS de posar en funcionament una nova àrea d’innovació corporativa.

L’objectiu del nou gerent de l’Hospital és liderar un projecte que permeti Vall d’Hebron consolidar-se com un dels centres referents a l’Estat, apostant sempre per l’eficiència i la transparència, i posant al pacient en el centre de totes les actuacions.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.