L’EAP de Plaça Catalunya de Manresa posa en marxa un blog a Internet i un perfil de Twitter

eap_plcat_manresaL’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Plaça Catalunya de Manresa, de l’Institut Català de la Salut, ubicat al CAP Bages, ha posat en marxa un blog a Internet i un perfil de Twitter amb l’objectiu de millorar la comunicació entre usuaris i professionals i convertir-los en una eina de referència al territori per a tot allò que es relacioni amb la salut.

D’aquesta manera, l’Equip de Plaça Catalunya s’afegeix als altres centres de l’ICS a la Catalunya Central que ja han apostat per les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per oferir consells de salut i informació útil a la població. El nou blog es pot consultar a l’adreça http://www.ics.gencat.cat/blog/plcatalunyamanresa i l’Equip es pot seguir per Twitter amb l’usuari @eapplcat.

A través d’aquests nous mitjans, els usuaris trobaran informació concreta de l’EAP, com els professionals que formen l’equip, la cartera de serveis que ofereixen, contacte i ubicació, etc.; però també podran accedir a informació d’actualitat sobre novetats, activitats saludables o recursos de salut que es proposen a la ciutadania. A més, des del blog s’explica com dur a terme diverses gestions administratives, per exemple, renovar la targeta sanitària o escollir metge.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.