Els Amics de les Arts i Trepitja Garrotxa lliuren més de 43.000€ per a la recerca en malalties infantils al VHIR

SONY DSCL’empresa catalana Noel Alimentària, a través de la seva Fundació Albert Bosch, ha lliurat els 43.508 euros recaptats durant el 2014, destinats a la investigació de malalties infantils al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). La recaptació és la suma dels dos concerts protagonitzats per Els Amics de les Arts, que avui durant el lliurament del xec han improvisat un concert a la Unitat d’Oncohematologia Pediàtrica del l’hospital, i de la cursa Trepitja Garrotxa. 

L’èxit de convocatòria del concert solidari que Els Amics de les Arts i la Fundació Bosch van organitzar el passat mes de juliol a Olot, va animar al grup català i a la Fundació a tornar-se a retrobar el desembre al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Aquesta vegada, el tradicional concert de Nadal del grup va anar destinat a la Fundació i a la seva causa, la investigació de malalties infantils.

A banda dels concerts, durant l’any 2014 la Fundació de Noel Alimentària va organitzar altres activitats a la zona de La Garrotxa, com la primera cursa d’ultra resistència de l’Alta Garrotxa, Trepitja Garrotxa, amb més de 80 participants i 5.650€ recaptats.

La Fundació Albert Bosch es va conceptualitzar per poder obrir noves línies de treball que contribuïssin a millorar la qualitat de vida dels nens afectats per diferents malalties i les seves famílies. Des de fa 10 anys, la Fundació col·labora estretament amb el VHIR en 3 línies d’investigació: la cirurgia fetal, la recerca en càncer infantil i les malalties rares, com el lupus eritematós.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.