La 1a Jornada d’Innovació a l’ICS se celebrarà el proper 5 de març a l’Auditori AXA de Barcelona

logo_05Hi ha molta expectació i interès per la 1a Jornada d’Innovació a l’Institut Català de la Salut (ICS), que se celebrarà el proper 5 de març de 2015 a l’Auditori AXA de Barcelona. Els professionals de l’organització han presentat un total de 387 experiències i s’han superat les 600 inscripcions.

Els objectius d’aquesta 1a Jornada són conèixer quina és la situació de la innovació a l’ICS, donar a la innovació la importància que mereix dins l’organització i compartir les iniciatives que s’estan duent a terme en els diferents dispositius de salut del territori. Algunes reflexions que es plantejaran en aquesta trobada són: què estem fent en innovació?, què més podríem fer?, què ens ho impedeix?, com podríem afavorir la innovació?, quins entorns comuns podrien ser més favorables per innovar en una empresa com l’ICS? i, és necessària una perspectiva integradora i multidisciplinària en aquest projecte?, entre d’altres.

La Jornada començarà amb la conferència “La innovació: factor clau per al futur de la sanitat”, a càrrec del professor Enric Barba, doctor en enginyeria de telecomunicació i màster en gestió i organització d’empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya. També es presentaran les deu millors experiències, que el Comitè Científic haurà avaluat i escollit d’entre totes les presentades i d’entre les quals també n’escollirà el guanyador o la guanyadora del 1r Premi a la Millor Experiència Innovadora. A més, hi haurà una taula rodona sobre com convertir les idees en un millor servei a les persones.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.