Un llibre digital recull els articles més llegits als blogs de l’ICS a la Catalunya Central durant el 2014

Portada llibreEls millors articles publicats durant el 2014 als diferents blogs de l’ICS a la Catalunya Central han estat recollits en un llibre digital que ofereix més d’una vintena de temes, triats perquè són els més innovadors o els que han estat més llegits durant l’any. A la publicació, que es pot descarregar a , s’hi tracten qüestions com les demències, les al·lèrgies, la tuberculosi, la grip o la lactància materna, es donen consells sobre pediatria, es parla de les propietats de la popular àloe vera i es proposen, fins i tot, receptes de cuina saludables i festives.

Aquests articles han estat seleccionats d’entre tots els que s’han publicat durant l’any al blog de l’ICS a la Catalunya Central i als blogs de diferents equips d’atenció primària que en formen part: Alt Berguedà; Montserrat, Navàs-Balsareny i Sallent, al Bages; Santa Eugènia de Berga i Sant Quirze de Besora, a Osona; i Vilanova del Camí, a l’Anoia.

En aquests blogs es publiquen periòdicament articles escrits pels mateixos professionals en què es dóna informació pràctica sobre el funcionament dels equipaments sanitaris, però també es reflexiona sobre temes de salut física i psíquica. A finals d’any, es trien aquells articles que els milers de lectors dels blogs han rebut millor i s’edita aquest llibre que els recull.

El gerent territorial de l’ICS a la Catalunya Central, Lluís Riu, destaca en la presentació del llibre el fet que aquests blogs són “una eina capdavantera de promoció de la salut al servei de la ciutadania”.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.