L’EAP de Sant Quirze de Besora organitza un concurs de dibuix sobre salut per a escolars

un-peixet-dorL’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Sant Quirze de Besora, format pel personal del CAP de Sant Quirze de Besora i dels consultoris municipals de Montesquiu i Sant Boi de Lluçanès, ha convocat la primera edició del concurs de dibuix Tireta màgica a les escoles de l’àrea d’influència dels municipis de Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Vidrà, Montesquiu, Sora, Sant Boi de Lluçanès, Alpens, Sant Agustí de Lluçanès i Sobremunt. En total, s’han presentat més de 330 il·lustracions al certamen.

El concurs s’ha dirigit als alumnes d’educació primària i els dibuixos havien de reflectir algun aspecte que tingués relació amb la salut, la malaltia, la prevenció, la investigació, els professionals de la salut, etcètera. Els concursants, dels cursos de P3 fins a sisè, estan dividits en sis categories diferents, i els dibuixos participants ja es poden votar, fins al dia 31 de gener, a través d’Internet, mitjançant un formulari que apareix al costat de cada dibuix i que permet atorgar-li una puntuació entre 1 i 5. Els originals també estan exposats al CAP o al consultori municipal més proper al centre escolar dels participants fins a finals de mes.

Les votacions que el públic efectuï des del blog tindran un valor del 50% de la puntuació total de cada dibuix. L’altre 50%, l’atorgarà el Jurat que es constituirà a l’EAP Sant Quirze de Besora per valorar els originals. El dia 16 de febrer de 2015 al migdia, es publicaran els noms dels guanyadors. Els sis dibuixos guanyadors es publicaran al blog de l’EAP Sant Quirze de Besora, on estaran de manera permanent, i els autors rebran un premi.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.