El Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou posa en funcionament avui el seu nou blog

cropped-car_salou_retalladaRecomanacions de salut, activitats d’educació sanitària per a la ciutadania, telèfons útils i horaris d’atenció, relació de professionals de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) i gestions administratives són tan sols algunes de les nombroses informacions que conté el nou blog del CAR Salou, que exemplifica el creixement de la presència de l’Institut Català de la Salut (ICS), tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l’Ebre, en les xarxes socials.

En el compte carsalouics.wordpress.com, els professionals del Centre d’Alta Resolució d’atenció primària de Salou (Tarragonès) pretenen establir una comunicació bidireccional amb els usuaris, donant informació als ciutadans i esperant rebre inputs per part d’ells.

El blog es posa en marxa avui informant sobre la jornada de planificació estratègica que va dur a terme l’EAP de Salou recentment i en la qual es van repassar els projectes realitzats en el 2014 i els que s’han projectat per al 2015. Des del blog, es pot accedir a d’altres serveis útils com el Canal Salut del Departament de Salut, la petició de cita prèvia o el 061 de CatSalut Respon, i també a les xarxes socials com els comptes de Twitter de l’ICS al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’objectiu de l’ICS al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre és seguir ampliant la seva presència en les xarxes socials amb l’objectiu d’apropar-se cada vegada més a la ciutadania. Ara ja disposa de cinc blogs d’equips de Primària (El Temple de Tortosa, Valls, Llibertat de Reus, El Morell i Salou) i tres comptes a Twitter, de l’Atenció Primària territorial i els hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.