El “Catàleg Salut i Educació” de Manlleu, inclòs al Banc de Bones Pràctiques

5091El “Catàleg Salut i Educació. Unificació de serveis cap a l’escola”, en el qual hi han participat professionals de l’Equip d’Atenció Primària de Manlleu, ha estat inclòs al Banc de Bones Pràctiques del Govern Local de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals. Aquesta experiència, liderada per l’Ajuntament de Manlleu, representa una aportació innovadora i de qualitat en l’àmbit de l’educació. Els presidents de les dues institucions responsables del Banc de Bones Pràctiques, Carles Amor i Àngel Garcia, han agraït la col·laboració de totes les persones que han fet possible aquest catàleg que és d’interès per a la població amb escolars a primària i, especialment, per a famílies nouvingudes.

El “Catàleg Salut i Educació” agrupa tota l’oferta d’activitats de salut, habilitats socials, diversitat i igualtat en una publicació que s’envia als centres escolars de Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i Programa de qualificació professional integral (PQPI) de Manlleu. Els objectius d’aquest projecte són unificar tota l’oferta dels diferents serveis cap a l’escola posant-los l’abast; aconseguir treballar de manera coordinada entre varis àmbits de l’administració; i utilitzar les TIC per a l’oferta i les valoracions de les propostes.

Una comissió formada per tècnics de Salut pública i consum, Educació, Pla de Gestió de la Diversitat, Serveis d’informació i Atenció a les dones, Policia Local i Mossos d’Esquadra elabora, de manera conjunta, aquest catàleg. Anualment cada centre educatiu fa les seves peticions adequades a cada edat i un cop realitzats els tallers, cada centre envia a l’Ajuntament una valoració del projecte per part dels mestres i una altra per part dels alumnes.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.