El primer nadó de l’any neix a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

1cc85cf9-1a57-4ca0-8881-07a9016e2447El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha visitat el primer nadó nascut a Catalunya aquest 2015. Es tracta d’una nena que  ha nascut 32 segons després de la mitjanit a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Es diu Noèlia, ha pesat 2,765 kg i ha estat un part amb cesària.  El conseller ha felicitat els pares que són de Tortosa i ha lliurat un ram de flors a la mare. Durant la visita,  el conseller ha dit que “ la Noèlia es trobarà amb una sanitat pública d’excel·lència com la que ara tenim i que els ciutadans de Catalunya es mereixen”. 

Boi Ruiz també ha assenyalat “ que el fet que el  primer nadó de Catalunya hagi nascut a Tortosa s’està convertint en una tradició” perquè fa dos anys el primer naixement de l’any també va tenir lloc a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

 El primer nadó de les comarques de Barcelona és un nen que ha nascut a les 00.29 a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. Es diu Omar i ha pesat 2,130 kg. I el primer de la ciutat de Barcelona  és un nen que ha nascut a les 00.50 a la Maternitat.  Es diu Mohamed i ha pesat 3,010 kg. El  primer naixement de Girona és una nena que es diu Alba i ha nascut a les 03.36 a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta. Ha pesat 2,880 kg i ha estat una cesària.  I el primer nadó de Lleida és una nena que ha nascut a les 09.40 d’aquest matí a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Es diu Tilda i ha pesat 3,620 kg.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.