L’Hospital Universitari de Bellvitge celebra el Nadal amb diferents activitats

Voluntaris donen obsequis als pacients de l’Hospital de Bellvitge.

Voluntaris donen obsequis als pacients de l’Hospital de Bellvitge.

La Unitat de Relacions Institucionals, Protocol i Imatge Corporativa, edita i fa arribar a tots els treballadors de l’hospital el calendari-cronograma de totes les activitats que es duen a terme i coordina en aquestes festes nadalenques. Entre d’altres, consta la il·luminació, guarniments d’espais, campanyes solidàries, repartiment de caramels pel Pare Noel i festa infantil als fills dels professionals de l’hospital.

Perquè tots els usuaris puguin gaudir d’aquestes festes, durant els darrers dies, els pacients han rebut la visita dels ‘voluntaris del Pare Noel’ carregats de regals i caramels.

La Festa Infantil que es va celebrar el passat 19 de desembre, adreçada als fills dels professionals de l’hospital, va tenir una temàtica diferent, aquest any ha estat dedicada al cinema, on el gran nombre de nens i nenes que van assistir se’ls va obsequiar amb disfresses de diferents personatges de pel·lícula per escenificar la seva pròpia escena amb el grup d’animació de les Pallapupes. A més, els nens i nenes van guarnir l’arbre dels bons desitjos i van poder parlar amb el Pare Noel. Aquest any va comptar amb la presència del cantant Alejandro Abad que va presentar el vídeo de la cançó dedicada a l’Hospital Universitari de Bellvitge ‘Ara més que mai’.

El Nadal és una època impregnada de solidaritat, per aquest motiu l’hospital ha volgut posar en marxa dues campanyes solidàries. Per una banda, del 9 al 23 de desembre amb el lema “Qui té fam, té fam ara. Lluitem ara contra la fam d’aquí” impulsada pel Banc d’Aliments i qui ens ha facilitat el contacte de la Fundació La Vinya que actuen als barris de Bellvitge i del Gornal a través de les dues parròquies, les quals atenen una mitjana de 500 persones cada mes, que són derivades de Serveis Socials. D’altra banda, des del 9 de desembre al 2 de gener s’està fent una recollida de joguines promoguda per l’Associació Cívica La Nau.

A més d’aquestes dues campanyes, s’ha col·laborat amb la campanya Banc de Sang que sorteja una panera entre totes les persones que donin sang durant el mes de desembre.

Pel que fa a la Cooperació Sanitària Internacional, aquesta unitat edita d’una forma altruista, amb empreses que col·laboren, un calendari dels nostres cooperants de la Gerència Territorial Metropolitana Sud i que està presents a tots els serveis assistencials i no assistencials d’atenció al públic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.