L’IRBLleida obté l’acreditació europea d’excel·lència en gestió de recursos humans de recerca

mini_558-HR_01 irb lleidaLa Comissió Europea (CE) ha concedit a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) l’acreditació HR Excellence in Research pel seu compromís amb la millora contínua en recursos humans. El distintiu permet donar visibilitat i reconeixement públic a les institucions de recerca compromeses amb els principis de l’Estratègia de recursos humans per als investigadors, “Human Resources Strategy for Researchers” (HRS4R).  A partir del dia 17 de desembre de 2014, l’IRBLleida és una de les 12 institucions estatals amb aquest distintiu d’excel·lència.

No obstant això, la institució ja havia adquirit amb anterioritat el compromís de complir els principis inclosos a la Carta europea de l’investigador i al Codi de conducta per a la contractació d’investigadors.

El procés d’acreditació ha comprès diverses etapes, com ara la realització d’una anàlisi interna de la institució per comparar les polítiques i les pràctiques de recursos humans de l’IRBLleida amb els principis de la Carta i amb el Codi europeus i per a l’elaboració d’un pla d’acció estratègic dirigit als investigadors. El document és públic i consultable al web de l’IRBLleida. D’aquí a dos anys, s’hauran d’analitzar els progressos fets en aquest pla estratègic i, cada quatre anys, se n’haurà de dur a terme una avaluació externa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.