Els dibuixos dels més petits són els protagonistes de la felicitació de Nadal dels CAP de Barcelona Ciutat de l’ICS

Elisenda Cantó Hidalgo_3aAquest any, l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS ha volgut que els infants siguin els protagonistes de la felicitació de Nadal d’aquestes festes.

Per aquest motiu, ha demanat als professionals que enviïn dibuixos amb motius nadalencs fets per les criatures de cada família: fills i filles, nétes i néts, germanes i germans menuts, etc. I també ha demanat la participació voluntària de la població infantil que es visita a les consultes pediàtriques de l’Àmbit de la ciutat de Barcelona. De tots els dibuixos rebuts, se n’han escollit més d’una vintena per formar part de la nadala de l’atenció primària de Barcelona de l’ICS, alguns dels quals també estan inclosos en la felicitació global de l’Institut Català de la Salut per a tot Catalunya.

Un cop hagin passat les festes, els dibuixos s’exhibiran a les oficines de la Gerència de l’Àmbit a Barcelona en una exposició que podran visitar els infants responsables de les creacions, molts dels quals són familiars dels professionals que treballen a l’entitat arreu del territori.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.