Els actes de Nadal i Reis arriben als hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa

Exposició fotos HTVCL’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona ha encetat avui la tradicional campanya d’activitats de Nadal adreçada als seus pacients amb els alumnes del Col·legi de les Teresianes de Tarragona, que per tercer any consecutiu han visitat el centre sanitari amb un projecte solidari treballat pels estudiants de Secundària. Els nois i noies preparen actuacions musicals, màgia, nadales i regals que reparteixen per les habitacions de Pediatria, fent passar una estona agradable i divertida als infants ingressats durant aquests dies.

El calendari d’actes de desembre i gener previst per a aquestes festes de Nadal a l’HJ23 és:

Dijous, 18: visita dels alumnes del Col·legi de les Teresianes de Tarragona. A les 18 h: visita i repartiment de regals a Pediatria a càrrec de Rubén Marín, torero de Tarragona, que cada any visita l’hospital acompanyat d’algun grup musical i d’un esportista.

Divendres, 19: a les 11 h, visita dels Superherois de la sang, els personatges infantils del Banc de Sang i Teixits, que repartiran contes entre tots els nens.

Dissabte, 20: A les 17 h, visita i lliurament de regals a Pediatria dels representants de l’Església Adventista Vida Nueva. 

Dimarts, 23: A les 11 h:visita de representants del Cos de Bombers de la Generalitat als nens del servei de Pediatria.

Dimecres, 24: A les 11h, visita dels personatges de Port Aventura a la planta de Pediatria.  A les 18 h, la Coral del Conservatori de música de Tarragona ofereix cant de nadales per totes les plantes d’hospitalització. A les 20 h, missa del Gall. A les 20.30 h: Cagatió per a tots els nens assistents. A les 21 h, visita dels Patges Reials.

Dia de Nadal:  A les 13 h, el Pare Noel visita tot el centre sanitari.

Divendres, 2:  A les 17 h: Correus envia a l’HJ23 dos carters especials a recollir cartes per als Reis Mags d’Orient.

Dia de Reis:  A les 12 h: Ses Majestats Reials els Reis d’Orient visiten a tots els pacients ingressats a Joan XXIII.

L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa cada any convoca un concurs de dibuix infantil i amb els guanyadors s’elabora la nadala institucional de l’ICS al territori. Així, les activitats programades per a desembre i gener són:

Dilluns, 15: Obertura de l’exposició dels dibuixos seleccionats al vestíbul principal, on roman durant les festes. Exposició del 15 de desembre al 7 de gener.

Dijous, 18: A les 10h, visita dels Superherois de la sang, els personatges infantils del Banc de Sang i Teixits, que repartiran contes entre tots els nens.

Dimarts, 23:  A la tarda, els residents canten nadales per les habitacions.

Dissabte, 3: A les 17 h, recollida de cartes pels patges de Ses Majestats Reials els Reis d’Orient.

Dia de Reis: A les  13 h,, visita al centre de Ses Majestats Reials els Reis d’Orient.

Teresianes HJ23

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.