El conseller de Salut i l’alcalde de Barcelona inauguren el CAP Bordeta-Magòria de Barcelona

L'alcalde de Barcelona amb l'equip del CAP Bordeta-MagòriaEl conseller de Salut, Boi Ruiz, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, han presidit avui la inauguració del Centre d’Atenció Primària (CAP) Bordeta-Magòria, situat al carrer Corral, 41, del districte de Sants-Montjuïc.

Aquest nou centre, gestionat per l’Institut Català de la Salut, ha estat possible gràcies a un conveni entre la Generalitat, el Consorci Sanitari de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Les instal·lacions milloren de manera significativa l’antic CAP, que datava de l’any 1998 i que durant el 2006 es va ampliar (aproximadament 715 metres quadrats) amb una estructura modular prefabricada. 

Aquest centre acull l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Barcelona Bordeta-Magòria i compta amb una superfície total construïda de 3.231 metres quadrats per atendre les més de 32.000 persones de la seva àrea de referència. L’import total de l’obra i l’equipament ha estat de 5.027.747 euros.

L’equip que hi presta els serveis d’atenció primària de salut està format per metges de medicina familiar i comunitària, pediatria, personal d’infermeria, odontologia, treball social i personal d’atenció a la ciutadania. Aquest conjunt de professionals presta serveis d’atenció sanitària integral, amb activitats preventives i d’educació sanitària, seguiment de les malalties cròniques i programes d’atenció domiciliària, en el marc del sistema públic de salut i, per tant, accessible i gratuït per a tota la ciutadania.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.