Nou comunicat sobre l’assistència a una dona embarassada al CAP Sant Andreu de Barcelona

L’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat de l’ICS vol afegir, com a complement al comunicat difós el passat dia 21 de novembre de 2014, que ha dut a terme totes les entrevistes internes pertinents amb les professionals d’atenció a la ciutadania del Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) ubicat al CAP Sant Andreu, per tal d’aclarir la situació sobre el tracte administratiu que reben les dones embarassades.

En aquest cas concret, s’ha arribat a la conclusió que l’atenció administrativa dispensada al taulell d’informació era millorable, per la qual cosa, demanem disculpes per les molèsties ocasionades per la demora injustificada en l’atenció de la pacient i informem que s’estan implementant les mesures adequades per evitar que situacions d’espera com aquesta es tornin a repetir i per assolir una comunicació més empàtica amb les usuàries.

En qualsevol cas, l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat reitera que els seus professionals no han deixat de visitar, ni deixaran mai de visitar, cap embarassada ni cap altra dona que requereixi atenció sanitària. I vol posar de manifest l’esforç assistencial i organitzatiu que s’està fent per oferir la millor qualitat possible en l’atenció a les seves usuàries.

Com han fet fins ara, l’ASSIR, l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat i l’ICS volen evidenciar la seva voluntat conciliadora, així com el seu tarannà dialogant amb els agents socials del territori per aconseguir, entre tots, que els serveis assistencials que es presten a la població siguin els més adequats i necessaris en cada moment.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.