L’Aula Hospitalària de l’Arnau acull la presentació de l’activitat solidària La gorra dels desitjos d’AFANOC

La presentació de l’activitat tindrà lloc dimarts, 9 de desembre de 2014, a l’Aula Hospitalària de l’Arnau i hi participarà el Club Banyetes.

Els Xuclis tornen a Lleida amb un nou projecte per als nens i nenes amb càncer. Es tracta de La gorra dels desitjos, una activitat en què participen diverses escoles de la ciutat de Lleida. S’ha escollit la gorra com a motiu, perquè és el símbol de la solidaritat a la campanya “Posa’t la gorra”. Per fer aquesta activitat es facilita als nens i nenes una plantilla de cartró amb forma de gorra on poden escriure un missatge o un desig per als infants que pateixen càncer i decorar-la com vulguin. Les gorres s’han de retallar i s’han d’enviar a l’oficina de Lleida de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), abans del 10 de febrer de 2015. L’activitat tindrà lloc el proper dia 22 de febrer de 2015, a la Seu Vella de Lleida.

Dimarts, 9 de desembre de 2014, a les 11.30 h, tindrà lloc a l’Aula Hospitalària de l’Arnau la presentació d’aquesta activitat solidària amb la col·laboració del Club Banyetes.

D’aquesta manera, un cop més, famílies de Lleida i comarca podran ajudar els nens i nenes malalts de càncer ingressats a Vall d’Hebron, l’Hospital Sant Joan de Déu o la Casa dels Xuklis.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.