L’Equip d’Atenció Primària, l’Ajuntament i ASPRODIS organitzen la Setmana de la Discapacitat a Sallent

Entre l’1 i el 5 de desembre de 2014, Sallent acollirà diverses activitats amb l’objectiu de reflexionar i debatre sobre les persones amb discapacitat i la seva integració laboral, en el marc de la Setmana de la Discapacitat, organitzada per l’Equip d’Atenció Primària i l’Ajuntament de Sallent, juntament amb l’Associació de Discapacitats (ASPRODIS) del
municipi.

El dilluns, dia 1 de desembre, a les 7 de la tarda, amb la col·laboració del popular actor, autor i director Toni Albà, el grup d’autogestors d’AMPANS farà una xerrada sobre els drets de les persones amb discapacitat.

El dimecres dia 3, a les 11 del matí, es farà un concert a càrrec dels nois i noies d’AMPANS que han participat en el projecte “La música a casa” a l’Escola Municipal de Música Cal Moliner de Sallent. Finalment, el divendres dia 5, de 9 del matí a 2 del migdia, es duran a terme unes jornades sobre la inserció laboral de persones amb discapacitat, on empreses i persones discapacitades explicaran la seva experiència en aquest camp. Trinidad López, metgessa de família de l’EAP Sallent, moderarà la segona taula rodona anomenada “Jo també puc treballar”.

L’objectiu d’aquestes activitats és demostrar que discapacitat no és sinònim d’incapacitat global i que les persones que pateixen alguna discapacitat poden treballar a partir de les seves capacitats i possibilitats. La integració laboral d’aquestes persones en promou la
integració social, la independència econòmica i la vida saludable, i augmenta la seva autoestima.

Tots els actes són gratuïts i es faran a la Sala Vilà i Valentí de Sallent, al carrer Àngel Guimerà, núm. 5. Hi haurà un servei d’interpretació en llengua de signes i de transcripció. Per participar a les jornades del dia 5, es recomana fer la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a jornadesdiscapacitats@gmail.com.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.