L’Agència de Salut Pública i l’atenció primària de Lleida organitzen conjuntament la XII Jornada d’Immunitzacions per a Professionals Sanitaris

La Jornada, que se celebra avui 21 de novembre de 2014 a l’Aula Magna del Campus de Ciències de la Salut, té l’objectiu d’impulsar la formació continuada dels professionals en matèria de vacunacions.

Per dotzè any consecutiu se celebra la Jornada d’Immunitzacions per a Professionals Sanitaris. Es tracta d’una jornada de treball que aplega professionals sanitaris de diferents àmbits d’actuació per ampliar coneixements i posar en comú experiències en el terreny de la immunització.

Diversos professionals d’epidemiologia, de medicina preventiva i d’infermeria comunitària conduiran la Jornada, on es tractaran les millores en el calendari de vacunació d’adults i les vacunacions dels professionals sanitaris, des del punt de vista dels serveis de prevenció de riscos laborals. També es faran públics els primers resultats del projecte demostratiu del Pla de Salut, en relació amb aquest tema.

Finalment, com a cada edició, es podrà participar en un taller per aprofundir en l’estudi de casos que els professionals atenen a les consultes.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.