Aldees Infantils SOS Catalunya premia l’ICS pel seu compromís amb els programes d’ajuda als infants més vulnerables

fotoTots els centres de l’Institut Català de la Salut (ICS) han estat premiats per la seva ajuda en la difusió dels programes d’ajuda als infants més vulnerables d’Aldees Infantils SOS Catalunya. Des de fa anys, els centres d’atenció primària (CAP) i hospitals de l’organització acullen voluntaris d’Aldees Infantils que informen els usuaris sobre els projectes de l’ONG per ajudar famílies en risc d’exclusió.

L’entrega dels guardons va ser dins l’acte Solidaris amb la infància, que es va dur a terme coincidint amb el 25è aniversari de la Convenció dels Drets de l’Infant, el passat dijous 20 de novembre.

Durant l’acte, celebrat a l’Ajuntament de Barcelona, responsables de direcció i de comunicació de les gerències territorials van rebre una placa commemorativa.

Aldees Infantils SOS és una organització internacional d’ajuda a la infància, sense ànim de lucre, fundada l’any 1949 a Àustria i present a 134 països. La seva tasca se centra en el desenvolupament de l’infant fins que aquest arriba a ser una persona autosuficient i ben integrada a la societat.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.