Un treball del VHIR sobre extraccions sanguínies en pacients crítics, premiat a la Trobada Internacional de Recerca en Cures

Premi_Recerca_Cures_Infermeres_JPGEl grup de recerca en Cures de la Salut del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) ha guanyat el premi a la millor comunicació oral a la XVIII Trobada Internacional de Recerca en Cures.

Aquesta activitat, organitzada per la Unitat d’Investigació en Cures de la Salut de l’Institut Carlos III, és el congrés més important de recerca en cures que se celebra a l’Estat espanyol. En aquesta edició, s’hi han presentat 433 treballs de recerca, gairebé tots duts a terme per professionals d’infermeria de 23 països. Catalunya és el que més treballs ha presentat, amb 77 propostes en total.

El treball premiat, “Les extraccions sanguínies en pacients crítics com a causa d’anemització”, és el fruit de sis anys de la feina que han fet els professionals de Vall d’Hebron: Anabel Solsona, María del Mar Eseverri, Mercedes Garrido, Maria Alba Riera, Jordi Gómez, Montserrat Lolo, María Agustina Paricio, Dina Butrón i Elisabeth Gallart.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.