L’humorista Jordi LP actua per als pacients de l’ICO Girona i de l’Hospital Josep Trueta

fotoL’humorista català Jordi LP ha ofert un espectacle adreçat als pacients d’hospital de dia de l’Institut Català d’Oncologia a Girona i també visitarà alguns dels pacients que es trobin hospitalitzats a la planta d’oncologia i de cirurgia de l’hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta.

Aquesta actuació ha estat possible gràcies a la sol·licitud que l’aecc-Catalunya contra el càncer de Girona ha fet al Consell Consultiu de Pacients de Catalunya (CCPC). Aquest òrgan ofereix a les entitats de pacients de Catalunya la possibilitat de comptar amb aquesta actuació i fer-la extensiva als centres sanitaris d’arreu del territori. Jordi LP ha estat sempre molt vinculat al Consell Consultiu de Pacients, oferint el seu espectacle i
la seva col·laboració.

El Consell Consultiu de Pacients de Catalunya es crea a l’octubre de 2012. Es tracta d’un òrgan permanent de consulta i participació dels representants dels pacients en el sistema català de salut.

La seva finalitat es donar veu directa als pacients i possibilitar la seva participació en l’elaboració de polítiques de salut. Es tracta d’una iniciativa innovadora de col·laboració entre pacients i administració, en un exercici de transparència i corresponsabilitat mútua.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.