L’ICS convoca el 1r Premi a la Millor Experiència Innovadora de l’organització

logo_05*Aquesta Jornada se celebra el 5 de març de 2015 a l’Auditori AXA de Barcelona*

El proper 29 de gener de 2015, l’Institut Català de la Salut (ICS) organitza la 1a Jornada d’Innovació amb l’objectiu de conèixer quina és la situació de la innovació a l’ICS, donar a la innovació la importància que mereix dins la nostra organització i compartir les iniciatives i experiències que s’estan duent a terme en els diferents dispositius de salut del territori.

Durant la Jornada, també es farà el lliurament del 1r Premi a la Millor Experiència Innovadora duta a terme per professionals de l’organització que hagin contribuït de forma significativa al desenvolupament dels àmbits de treball següents:

Millora de processos clau, de suport i estratègics

Promoció de la salut i l’autonomia de pacients i cuidadors

Tecnologies sanitàries, dispositius mèdics i clínics

Tecnologies de la informació i de la comunicació i big data

Mètodes diagnòstics

Mètodes preventius, terapèutics o pal·liatius

Aprenentatge, coneixement i gestió de persones

L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la innovació en els centres de l’ICS, mitjançant la concessió d’un Premi que reconegui i atorgui visibilitat a les experiències, les bones pràctiques i els projectes innovadors desenvolupats per professionals de la institució en qualsevol de les seves activitats, funcions i disciplines.

El Premi consisteix en un diploma i el finançament d’una estada d’una setmana a un centre d’innovació europeu o de l’assistència a un congrés relacionat amb l’àmbit de l’experiència guardonada, que la persona premiada escollirà al llarg de l’any 2015.

Poden ser candidates al Premi les persones sol·licitants que treballin a l’ICS i que presentin el resum d’una experiència innovadora vinculada a qualsevol dels àmbits especificats.

D’entre tots els resums rebuts, el Comitè Científic avaluarà i escollirà les deu millors experiències que es presentaran com a comunicacions orals el dia de la Jornada. D’entre aquestes deu, el Comitè escollirà l’experiència guanyadora. La resta de resums, acceptats però no candidats a comunicació oral, es presentaran en format de pòster electrònic el mateix dia de la Jornada.

Podeu trobar el formulari d’inscripció a la Jornada i les bases de la convocatòria del Premi a totes les intranets de l’ICS.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.