El Centre d’Atenció Primària (CAP) El Morell, al Tarragonès, posa en funcionament el seu nou blog  

Sin títuloConsells de salut, activitats comunitàries d’educació sanitària, telèfons útils i horaris d’atenció als ciutadans, relació de professionals de l’Equip d’Atenció Primària (EAP), dades sobre els nou consultoris locals coordinats per l’EAP i gestions administratives són algunes de les informacions que conté el nou blog del CAP El Morell, que exemplifica el creixement de la presència de l’Institut Català de la Salut (ICS), tant al Camp de Tarragona com a les Terres de l’Ebre, en les xarxes socials.

En el compte capelmorellics.wordpress.com, els professionals del Centre d’Atenció Primària del Morell (Tarragonès) pretenen establir una comunicació bidireccional amb els usuaris, donant informació als ciutadans i esperant rebre inputs per part d’ells.

El nou blog es posa en marxa -coincidint avui amb la festa major del Morell- informant d’un tema de salut pública tant important com la campanya de vacunació de la grip estacional. Des del blog, es pot accedir a d’altres serveis útils com el Canal Salut del Departament de Salut, la petició de cita prèvia o el 061 de CatSalut Respon, i també a les xarxes socials com el Twitter de l’ICS a nivell de Catalunya i del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’objectiu de l’ICS al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre és seguir ampliant la seva presència en les xarxes socials amb l’objectiu d’apropar-se cada vegada més a la ciutadania. Ara ja disposa de quatre blogs d’equips de Primària (El Temple de Tortosa, Valls, Llibertat de Reus i El Morell) i comptes a Twitter de l’Atenció Primària territorial i els hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.