Germans Trias, Arnau, Joan XXIII i Verge de la Cinta, hospitals Top 20 2014

logoTOP20_2014Els hospitals Germans Trias, Arnau de Vilanova, Joan XXIII i Verge de la Cinta, gestionats per l’ICS, han obtingut premis TOP 20 que cada any concedeix la consultora de serveis sanitaris Iasist. La distinció valora la qualitat de gestió i assistencial dels centres participants, agrupats per diferents categories. Els premis s’han repartit avui durant un acte celebrat a Madrid. Dels 40 hospitals guardonats, 17 són catalans, que han rebut un total de 23 premis en les diferents categories.  Els premis s’han lliurat avui durant un acte celebrat a Madrid.

L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol ha obtingut el premi a la gestió hospitalària global dins de la categoria de grans hospitals de referència. L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona han rebut una distinció a la gestió hospitalària global en la categoria d’hospitals amb especialitats de referència. L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha merescut un premi a la gestió global, dins de la categoria d’hospitals generals mitjans.

D’altra banda, Germans Trias ha rebut dos premis, un a l’àrea de sistema nerviós i l’altre a l’àrea de musculoesquelètic.

A més dels centres premiats, l’Hospital Universitari de Bellvitge estava nominat al premi de gestió hospitalària global, dins de la categoria de grans hospitals de referència. Bellvitge també estava nominat dins de l’àrea de sistema nerviós i el Joan XXIII, a l’àrea de respiratori.

En aquesta edició han participat 163 hospitals de tot l’Estat (126 públics i 37 privats), dels quals n’han estat nominats 67.

Els hospitals premiats per Iasist tenen un 26% més de productivitat que la resta de centres i mostren millors resultats de qualitat assistencial, amb un  21% menys de mortalitat i un 17% menys de complicacions.

Podeu consultar la resta de premiats en aquest enllaç

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.