Una trentena de persones participen a la caminada organitzada pel Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Camí

caminadavilanovaLa convocatòria s’ha organitzat per promoure hàbits saludables entre la ciutadania.

Més de trenta persones van participar a la nova edició de la caminada, organitzada per les infermeres del Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Camí amb l’objectiu de continuar fomentant l’exercici físic com a eina de promoció de la salut.

En total, hi havia 32 caminadors i dues infermeres de l’Equip d’Atenció Primària, que van tenir el suport de l’Ajuntament i de Protecció Civil. Com que molts dels participants ja passegen diàriament pels circuits habilitats del poble, els organitzadors van triar una ruta menys habitual, però igualment adequada per a tots els assistents.

El bon temps va acompanyar aquesta activitat matinal que va passar, entre d’altres indrets, pel Centre d’Innovació Anoia, on s’ubiquen serveis adreçats a les indústries, seus socials per a emprenedors i espais on s’ofereixen cursos i sessions de formació. Durant la caminada, fins i tot, alguns participants van trobar bolets a peu de camí.

Les responsables de la caminada han fet una molt bona valoració de la jornada i volen agrair a tots els participants la seva assistència.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.