Es licita la segona fase d’ampliació i reforma del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona

Reforma urgenciesEl gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, Josep Mercadé, i el gerent de l’ICS Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, Pere Montserrat, han presentat la licitació de l’ampliació i reforma de la segona fase del Servei d’Urgències de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona per un valor de 2,6 milions d’euros, amb un termini d’execució de 12 mesos.

L’actuació comprèn la reforma de 1.595 m2, completant el servei en l’atenció dels malalts de major complexitat i l’àrea d’observació, i intervé sobre 21 boxos d’urgències, 10 boxos d’observació, 1 sala d’espera, 2 boxos de crítics –un d’ells per a politraumàtics-, 1 sala de radiologia, i la reubicació del tercer quiròfan de cirurgia major ambulatòria (CMA). A més, s’actuarà en l’àrea d’administració i l’àrea de magatzems.

Amb aquesta actuació s’aborda la part més antiga de les actuals urgències a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, finalitzant-ne la reforma total d’aquesta unitat del centre sanitari.

El procés tindrà la durada establerta legal amb el procediment de recepció de propostes fins el 3 de novembre, data a partir de la qual es realitzarà la valoració dels licitadors que s’hi hagin presentat.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.