El Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut acorda que la institució formi part del nou Consorci Sistema Integral de Salut Lleida

El Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut (ICS), reunit aquesta tarda en sessió ordinària, ha acordat  que aquesta empresa pública formi part del futur Consorci Sistema Integral de Salut Lleida, donant la seva conformitat a la signatura del conveni regulador per a la creació d’aquest nou consorci públic.

Les entitats signatàries d’aquest conveni seran, a més de l’ICS, el Servei Català de la Salut (CatSalut), l’Institut Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), la Universitat de Lleida (UdL) i l’empresa pública Gestió de Serveis Sanitaris (GSS). L’acord del Consell d’Administració de l’ICS d’avui se suma a l’acord del Consell de Direcció del CatSalut del passat dilluns, 29 de setembre. L’IRBLleida i la UdL tenen previst reunir-se per tractar el tema durant les properes setmanes.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director, Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.