El CAP Baix Ebre de Tortosa compleix 50 anys

CAP Baix Ebre 50 anysAquest mes de setembre, el Centre d’Atenció Primària (CAP) Baix Ebre de Tortosa compleix el seu 50è aniversari. Es tracta d’un equipament emblemàtic de la ciutat, que va iniciar el seu camí com a Ambulatorio del Santo Ángel l’any 1964, i sempre ha estat fortament arrelat a la vida de Tortosa. L’ICS Terres de l’Ebre ha preparat amb la comissió organitzadora, constituïda al mateix centre per commemorar aquesta efemèride, un seguit d’actes de caire cultural, sanitari i festiu que se celebraran els propers dies 26, 27 i 28, en estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Tortosa i una trentena d’institucions i entitats locals. Un sopar per a professionals i companys jubilats, divendres vinent dia 26, serà el punt de partida del programa ‘50 anys al vostre servei’.

Dissabte 27, de 17 a 20.30 h, el carrer Alfara de Carles, darrera mateix del CAP Baix Ebre, acollirà la festa infantil amb una vintena d’activitats diferents com animació musical, tallers i grups de dansa. A les 18 h hi haurà una xocolatada.

Diumenge 28, a les 10 h, es farà una caminada saludable amb sortida des de la plaça Joaquim Bau i arribada a l’avinguda Colom, davant del CAP Baix Ebre. A l’avituallament es donarà aigua i fruita, i a l’arribada hi haurà sorpreses per als participants. Les inscripcions es poden fer trucant al 977 50 08 01 o el mateix dia al lloc d’inici d’aquesta activitat de promoció de la salut.

El CAP Baix Ebre és un centre d’atenció primària gestionat per l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Tortosa-Oest que ofereix les especialitats bàsiques com medicina familiar i comunitària, pediatria, atenció a la salut sexual i reproductiva, odontologia, radiologia i rehabilitació, entre d’altres. L’EAP atén les poblacions de Benifallet, Paüls, Xerta, Aldover, Mas de Barberans, Alfara de Carles, els Reguers, Jesús, Roquetes, Raval de Crist i els barris de Tortosa del marge dret del riu Ebre. A banda, en les dependències del CAP hi ha una sèrie de consultes d’especialitats mèdiques integrades a les consultes externes de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.