L’IRBLleida obre novament les portes a la Nit de la Recerca

IRBLleida_02El 26 de setembre l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) obrirà les seves portes a tothom que vulgui participar a la Nit de la Recerca. Al llarg del vespre, es faran tota una sèrie d’activitats, experiments, tallers i demostracions molt visuals per acostar al públic en general la vessant més divulgativa i divertida dels investigadors i investigadores d’IRBLleida.

La Nit de la Recerca està pensada per divulgar la ciència i, en especial, la figura dels investigadors i investigadores a tota la societat. Aquesta activitat tindrà lloc a més d’un centenar de ciutats europees i està promogut en el programa marc de Recerca i Desenvolupament de la Unió Europea Horyzon 2020 (H2020).

A partir de les 18,00 h i prèvia inscripció gratuïta a la web d’IRBLleida els participants podran gaudir d’un recorregut guiat pels laboratoris de recerca de l’edifici de Biomedicina, on es faran diverses activitats:

– Com separar els nutrients dels aliments amb la tècnica de cromatografia

– Què és el càncer? Recorregut de la biòpsia fins al tractament personalitzat

– Fred, fred!

– Àcid o bàsic? Aquesta és la qüestió…

Per acostar la ciència als petits i joves de la ciutat de Lleida, hi haurà un concurs de dibuix sota el lema “Com és un científic o científica?”, per tal de conèixer com percep la joventut la professió científica i en el que poden participar nens/es i joves en les diferents categories establertes. La jornada de portes obertes es tancarà amb una xocolatada popular per agrair l’interès i participació dels assistents.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.