El nou Centre d’Atenció Primària Santa Coloma de Cervelló entra en funcionament el proper 10 de setembre

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Santa Coloma de Cervelló, situat al carrer Joan XXIII, núm. 24 de Santa Coloma de Cervelló, començarà la seva activitat el proper dimecres, 10 de setembre.

Aquest nou CAP, gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), dóna servei a un total de 7.831 habitants, que fins ara eren atesos a l’antic consultori local ubicat a la Plaça de les Vinyes, s/n de la mateixa localitat.

El nou centre construït en un terreny cedit per l’Ajuntament, ha comptat amb una inversió global (obra més equipaments) de prop de 1,4 milions d’euros. Ocupa una superfície de més de 900 m2 i disposa entre d’altres de 8 sales de consultes, 2 sales polivalents, un aula d’educació sanitària i una àrea d’atenció a l’usuari.

El nou centre pertany a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Molí Nou, i s’hi presten serveis de medicina de família, pediatria, infermeria, atenció domiciliària, atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), i atenció al ciutadà. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres de 8 a 20 h.

Aquest equipament comporta un guany en el confort i una important millora en l’accessibilitat i la qualitat dels serveis sanitaris oferts als ciutadans de Santa Coloma de Cervelló.

Totes les persones que vulguin conèixer de primera mà les característiques del nou centre estan convidades a la jornada de portes obertes de dissabte 13 de setembre, de 10 a 14 hores.

Us recordem que, en cas de dubte o consulta, podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores al dia, els 365 dies de l’any. Aquest telèfon ajuda en qualsevol demanda d’informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.