L’ICS a la Catalunya Central i l’Agència de Salut Pública convoquen la tercera edició del Concurs de relat breu sobre salut

Cartell concurs relat breuL’Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCat) convoquen la tercera edició del concurs de relats curts amb l’objectiu de promoure la salut i el benestar. Enguany, el tema del concurs és “Valors i salut” i està obert a tot tipus de textos que no superin les 500 paraules, que siguin inèdits i, per tant, no hagin obtingut cap premi ni reconeixement en altres certàmens o concursos literaris, ni hagin estat presentats en anteriors edicions d’aquest concurs.

Els textos poden ser en català o en castellà i s’han d’enviar a l’adreça de correu electrònic comunicació.cc.ics@gencat.cat a partir del dia 15 de setembre i abans del dia 1 de novembre de 2014. El jurat, que estarà compost per professionals de l’ICS i de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, concedirà tres premis i publicarà de manera destacada el relat guanyador al blog de l’ICS a la Catalunya Central. Les bases detallades del concurs poden consultar-se en aquest mateix blog.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.