El Centre d’Atenció Primària Gran Sol entra en funcionament de manera parcial

CAP Gran Sol BadalonaEl dia 28 de juliol va entrar en funcionament part del nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Gran Sol, situat al carrer Doctor Bassols, 112-130. En una primera fase d’inici d’activitat, al CAP Gran Sol, centre gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS), hi treballaran metges de família, personal d’infermeria i personal d’atenció a la ciutadania.

En aquesta primera fase, una part dels ciutadans de Llefià canviaran de centre d’atenció primària. Tots els canvis que afecten aquestes persones s’han comunicat de manera personalitzada i, a més, s’han dut a terme altres accions comunicatives, com ara l’establiment d’un punt d’informació al CAP Llefià.

La segona fase serà a finals d’aquest any en què estarà en funcionament tot el centre, així el nou CAP Gran Sol serà un equipament estratègic, innovador i de referència per a Badalona, i que donarà resposta integral en atenció primària, salut mental i consultes externes de les especialitats de cirurgia i dermatologia.

Us recordem que, en cas de dubte o consulta, podeu trucar al telèfon 061 CatSalut Respon, que funciona les 24 hores al dia, els 365 dies de l’any. Aquest telèfon ajuda en qualsevol demanda d’informació sobre salut, malalties i serveis sanitaris.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.