Un treball desenvolupat per cardiòlegs de l’Hospital Arnau és premiat a la XXV Reunió Anual de la Secció d’Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista 2014

Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Façana de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Professionals de la Unitat d’Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista del Servei de Cardiologia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova han rebut un reconeixement en la XXV Reunió Anual de l’SHCI 2014 pel treball “Menys pot ser més”. El projecte tracta la síndrome coronària aguda d’una dona sense factors de risc i els autors de l’estudi són Maria del Rosario Ortas, Cristina Moreno, Isaac Pascual, Juan Casanova i Fernando Worner.

Des de fa 25 anys, la Secció d’Hemodinàmica i Cardiologia Intervencionista (SCHI), juntament amb la Societat Espanyola de Cardiologia, celebra una reunió anual sobre hemodinàmica. Enguany, la trobada va tenir lloc a Còrdova els dies 11, 12 i 13 de juny i es van valorar diferents estudis clínics multicèntrics d’aquesta especialitat.

Els objectius d’aquestes trobades són promoure i facilitar el desenvolupament de projectes independents i col·laborar amb diferents investigadors en la realització d’estudis d’àmbit nacional o internacional.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.