Comunicat de l’Hospital Vall d’Hebron sobre la informació del servei d’Urgències difosa pel diari El País

En relació amb les informacions difoses al diari El País el dia 17 de juliol de 2014 sobre la situació a les Urgències de l’Hospital Vall d’Hebron, la Direcció de l’Hospital vol manifestar que:

– L’Hospital Universitari Vall d’Hebron disposa de tres àrees d’urgències (General, Maternoinfantil i Traumatologia), cadascuna dotada de professionals amb un alt nivell d’excel•lència, talent, professionalitat i dedicació.

– No s’ha produït cap situació en què els pacients estiguin cinc dies ingressats als passadissos d’urgències. Els pacients, un cop valorats i a l’espera de pujar a una planta, rebre l’alta o ser traslladats a un altre centre, queden ingressats a la Unitat d’Observació i Preingressos, un espai annex a les Urgències, recentment dotat, en què els pacients estan en les mateixes condicions que en una àrea d’hospitalització, pel que fa a l’atenció mèdica, hotelera i de confort dels familiars.

– No s’ha produït cap manca de subministraments en cap de les àrees de l’Hospital i no s’ha hagut de suspendre cap intervenció quirúrgica per aquesta causa.

– En referència a les Urgències de l’Àrea Maternoinfantil, el percentatge d’ocupació és habitualment inferior al límit de la capacitat. Sobre l’alletament a la sala d’Urgències d’aquesta àrea, cal dir que després del part, cap persona s’espera amb els nadons en aquests espais.

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.