Aclariments de l’Hospital Vall d’Hebron sobre la informació d’Urgències difosa als informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

En relació amb els titulars sobre l’Hospital Universitari Vall d’Hebron que s’han difòs als informatius de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació durant el dia 18 de juliol de 2014, la Direcció de l’Hospital vol fer les consideracions següents:

– En el primer titular es diu que el gerent de l’Hospital ha manifestat “que està obert al diàleg, que mai ha negat als metges, i els adverteix que les firmes que es recullen no serviran per a res”.

En aquest sentit, el Dr. José J. Navas vol aclarir que mai ha afirmat tal cosa, en relació amb les signatures. El que ha dit és que entén el descontentament dels professionals pel context econòmic d’aquests darrers tres anys, malgrat els esforços que estan fent els professionals; però que considera que amb la seva dimissió no es resoldran aquests problemes, i que la seva responsabilitat en el moment actual és millorar la situació de l’Hospital i resoldre els seus problemes.

– El segon titular diu que “la flamant cap d’Urgències admet que la situació de l’Hospital rau indiscutiblement en la falta de llits”.

El que la Dra. Assumpta Ricart ha explicat és que, efectivament, hi ha pacients a Urgències que requereixen ingrés hospitalari, motiu pel qual és necessari optimitzar la gestió interna dels llits disponibles, a fi que la rotació sigui l’adequada i garantir que tots els pacients tinguin un llit quan el necessitin.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicat o carta al director i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.