L’atenció primària de l’ICS a Barcelona estrena dos blogs d’educació sanitària

Capçaleres blogs CAP Guinardó i EAP Sant RafaelEl Centre d’Atenció Primària (CAP) Sant Rafael i l’Equip d’Atenció Primària (EAP) Guinardó de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat estrenen dos blogs per fer promoció de la salut i donar a conèixer els serveis als quals pot accedir la ciutadania.

El blog del CAP Sant Rafael aposta per continguts adreçats als infants, perquè des de petits adquireixin hàbits saludables en l’alimentació per prevenir l’augment de l’obesitat infantil. Amb aquesta intenció han creat uns personatges, el Senyor i la Senyora Pastanaga, que cada setmana proposaran una recepta de cuina saludable per a petits cuiners. També ofereix consells de salut, informa de les activitats que es fan al centre i avisa de l’última hora del CAP.

Quant al blog de l’EAP Guinardó, el seu objectiu és oferir informació precisa i específica perquè tothom es pugui informar de primera mà i en línia sobre salut, gràcies als professionals del centre, i no a través de cercadors, on la informació no sempre és fiable. Aquesta setmana ofereix una guia d’actuació, creada per l’Imserso, per a les persones que han patit un ictus i per als seus familiars.

Promoció de la salut en línia 

Aquests blogs se sumen als set ja existents des que l’any 2012 s’iniciés la presència a les xarxes dels centres de salut de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat, amb la voluntat de ser eines confiables d’informació i d’educació sanitària.

La creació dels blogs de l’EAP Guinardó i del CAP Sant Rafael és una més de les accions de l’estratègia global de l’Àmbit d’Atenció Primària Barcelona Ciutat en la seva aposta per la denominada salut electrònica (eSalut), és a dir, per l’educació i l’assistència sanitària mitjançant l’ús de les noves tecnologies.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.