Ariadna Gasol, resident de 4t any d’oncologia mèdica a l’Arnau de Vilanova, guanya dos premis relacionats amb la seva especialitat clínica

La doctora Ariadna Gasol Cudós, resident de 4t any d’oncologia mèdica a l’Hospital Arnau de Vilanova, ha guanyat el Premi al Millor Cas Clínic, del Cicle de sessions de la Societat Catalanobalear d’Oncologia del curs 2013-2014 i el Premio Nacional del II Curso para residentes: Formación en cáncer de mama 2013-2014.

La Societat Catalanobalear d’Oncologia, una fundació creada l’any 1964 gràcies a la voluntat de diversos professionals de medicina d’elaborar protocols conjunts i compartir coneixements en relació amb el càncer, ha premiat la doctora Ariadna Gasol Cudós pel millor cas clínic del curs 2013-2014. L’entitat s’especialitza en oncologia mèdica i s’emmarca en l’Acadèmica de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. La seva finalitat principal és garantir la formació continuada dels professionals, difondre el coneixement i potenciar activitats acadèmiques per tal d’oferir grups de treballs i impulsar projectes d’investigació.

D’altra banda, la doctora Gasol també ha rebut un guardó d’àmbit estatal al II Curso para residentes: Formación en cáncer de mama 2013-2014.  Els casos clínics presentats a concurs són d’interès tant per als residents d’oncologia com per a qualsevol altre membre de la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM), ja que proposen eines que poden beneficiar la tasca de qualsevol professional.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.