L’Hospital Arnau i l’Hospital de Santa Maria acullen estudiants internacionals d’intercanvi durant el mesos de juliol i agost

Façana de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Façana de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

El passat 2 de juliol de 2014, van arribar a Lleida els alumnes de medicina que l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Santa Maria acullen durant els mesos d’estiu. Els estudiants realitzen intercanvis internacionals gràcies als convenis per l’Associació d’Estudiants de les Ciències de la Salut (AECS) amb l’Institut Català de la Salut (ICS) i Gestió de Serveis Sanitaris (GSS).

Els serveis especialitzats que reben als alumnes són el de Medicina Interna, Cirurgia, Farmàcia, Neurologia, Otorinolaringologia, Traumatologia i Urologia. Aquests, comptaran amb un total de vuit estudiants de medicina durant els mesos de juliol i agost en cada centre hospitalari.

Al llarg de l’any 2013, segons els registres del servei de qualitat, s’ha comptabilitzat que 500 estudiants han realitzat estades formatives a Gestió de Serveis Sanitaris i 900 estudiants a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. La tutorització d’aquest estudiants ha estat possible gràcies a la dedicació i compromís de tots els professionals implicats.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.