L’Hospital Verge de la Cinta incorpora els serveis d’un especialista en cirurgia plàstica i reparadora

Sr. Serra

El Dr. Serra, cirurgià plàstic

Un metge especialista en cirurgia plàstica i reparadora procedent de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), el doctor Josep Maria Serra, col·labora des d’aquest mes de juliol amb els Serveis de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), i especialment amb els de Cirurgia General i de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia per tal de millorar el resultats estètics dels tractaments quirúrgics i complementar-los. 

En relació amb el Servei de Cirurgia General, la intervenció del doctor Serra, que compta amb una llarga experiència en cirurgia oncoplàstica de mama, permetrà millorar els resultats estètics de la cirurgia del càncer de mama, a partir de l’ús de les tècniques més modernes.

A més a més, facilitarà la pràctica dels tractaments quirúrgics en el mateix HTVC, ja que el 2013 s’hi van intervenir quirúrgicament 73 persones amb neoplàsia de mama i se’n van haver de derivar 37 a la Unitat Funcional de Mama de l’HUB. Ara ja no caldrà fer les derivacions a Barcelona.

El càncer de mama, a més de ser un problema mèdic i per a la salut de les pacients, s’ha convertit també en un problema social degut a les seqüeles psicològiques que deixen en les dones les extirpacions de mames. Quant al Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, el cirurgià plàstic donarà suport en el tractament de les pèrdues cutànies traumàtiques i a la unitat de sèptics del mateix servei. Així mateix, aquest especialista atendrà a tots els Serveis hospitalaris que puguin requerir els seus coneixements i experiència per a tractaments quirúrgics.

Josep Maria Serra s’ha incorporat dos dies a la setmana a l’Hospital Verge de la Cinta i compartirà la seva tasca amb les intervencions que ell mateix realitza a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona des de l’any 2011.

Notícia sobre la incorporació del Dr. Serra, al web de l’Hospital Verge de la Cinta

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.